![میگو سوخاری,طرز تهیه میگو سوخاری,میگو سوخاری با سس](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/12/onlineimageresize_com_20164181682560a.jpg)
آموزش آشپزی و طرز تهیه میگو سوخاری خوشمزه در منزل
- تخم مرغ :•: یک عدد
- میگو :•: نیم کیلو
- لیمو ترش :•: چهار عدد
- پودر سیر :•: دو قاشق غ
- برگ بو :•: پنج عدد
- آرد :•: یک پیمانه
- پودر سوخاری :•: یک پیمانه
- روغن مایع :•: به مقدار لازم
- نمک :•: به مقدار لازم
- زعفران :•: به مقدار لازم
- فلفل :•: به مقدار لازم
![میگو پفکی,طرز تهیه میگو پفکی,میگو پفکی رستورانی](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/10/b.44.gif)
![میگو سوخاری,طرز تهیه میگو سوخاری,میگو سوخاری با سس](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/12/onlineimageresize_com_meygoo.jpg)
آشپزی و طرز تهیه میگو سوخاری با سس مجلسی در منزل
- برای تهیه میگو سوخاری ابتدا میگو ها را پاک کنید و خوب بشویید و داخل آبکشی قرار دهید تا آب میگو ها گرفته شود.
- اکنون در ظرف در داری آب لیمو ترش، پودر سیر، برگ بو، فلفل و میگو های خشک شده را در آن قرار دهید و درب آن را ببندید و حدود دو تا چهار درون یخچال قرار دهید.
- سپس در ظرف دیگر تخم مرغ را بشکنید و بهم بزنید، بعد زعفران آبکرده را به آن اضافه کنید. آرد و پودر سوخاری را هرکدام را جدا گونه الک کنید و داخل دو ظرف مختلف و مسطح بریزید.
- حالا بعد از گذشت مدت زمان مشخص شده برای طعم دهی میگوها را از یخچال بیرون بیاورید.
- سپس درون تابه ای مقدار زیادی روغن بریزید و بگذارید تا حسابی داغ شود. میگو ها را به ترتیب در آرد، تخم مرغ و در مرحله آخر پودر سوخاری بزنید و در روغن داغ قرار دهید وقتی میگو سوخاری برشته و طلایی شد خارج کنید و روغن اضافه آن را بگیرید.
- امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.
![میگو پفکی,طرز تهیه میگو پفکی,میگو پفکی رستورانی](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/10/b.44.gif)
:: برچسبها:
طرز تهیه میگو سوخاری ,
:: بازدید از این مطلب : 113
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0